Ξενοδοχείο

h

Καλώς ορίσατε στο Ξενοδοχείο Haikos

Στο ξενοδοχείο μας θα μπορέσετε να περάσετε όμορφα τις διακοπές σας σε φιλικό οικογενειακό περιβάλλον και πάνω απ΄ όλα θα φροντίσουμε όλοι να απαντήσουμε στα ερωτήματα σας ακόμη και να λύσουμε τυχόν μικροπροβλήματά σας έτσι ώστε όταν αποχωρήσετε από το ΧΑΪΚΟΣ και την πανέμορφη ΚΑΛΑΜΑΤΑ οι καλύτερες εντυπώσεις να σας συνοδεύουν μέχρι την επόμενη σας επίσκεψη στην πόλη μας.

Μπορείτε να γευματίσετε στα παραδοσιακά εστιατόρια που βρίσκονται δίπλα από το ξενοδοχείο ΧΑΪΚΟΣ καθώς επίσης και να απολαύσετε τον περίπατο σας πάνω στον λιμενοβραχίονα που βρίσκεται δίπλα από την πανέμορφη αμμουδιά μπροστά από το ξενοδοχείο. Προπάντων μη διστάσετε να ζητήσετε πληροφορίες για μετακινήσεις , αξιοθέατα , άλλες δραστηριότητες από την Υποδοχή – Reception του ξενοδοχείου που πάντα θα είναι στη διάθεση σας.

Τη νύχτα η ζωή στην πόλη μας είναι όμορφη , η διασκέδαση έντονη . Μετά από ένα καφέ στο όμορφο σαλόνι του ξενοδοχείου μας ή ένα ποτό στο μπαρ , μπορείτε να επισκεφτείτε τα ωραία μπαράκια που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το ΧΑΪΚΟΣ ή ακόμη και να απολαύσετε τους ωραίους μεζέδες από τα παραδοσιακά ταβερνάκια και οπωσδήποτε μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα ποιοτικά παγωτά της πόλης μας.

Καθημερινά κατά την καλοκαιρινή περίοδο πολλά τουριστικά γραφεία της πόλης μας οργανώνουν μονοήμερες εκδρομές στα γειτονικά όμορφα τουριστικά χωριά της Μεσσηνίας και για τις πληροφορίες αυτές πάντα εύκολα και πρόθυμα μπορεί να σας ενημερώσει η Υποδοχή – Reception του ξενοδοχείου ΧΑΪΚΟΣ.

who

Κάπου στη δεκαετία του ’60 ένας ωραίος, δυναμικός και με πολλά όνειρα, κύριος (ΧΑΪΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ) στο σημείο που βρίσκεται σήμερα το ξενοδοχείο «ΧΑΪΚΟΣ» άνοιξε ένα μικρό ταβερνάκι όπου μετά από κάποια χρόνια με τη βοήθεια της οικογένειάς του και την αγάπη των Μεσσήνιων, δημιούργησε το υπέροχο αυτό οικογενειακό ξενοδοχείο.

Η θέα του Μεσσηνιακού κόλπου και του δημοφιλέστερου όρους Ταϋγέτου, από τα περισσότερα δωμάτια του είναι πανέμορφη όλες τις ώρες της ημέρας-νύκτας.

Το «ΧΑΪΚΟΣ» θα το βρείτε ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο – 365 ημέρες το χρόνο με το προσωπικό του και την οικογένεια ΧΑΪΚΟΥ πάντα πρόθυμους να κάνουν τη διαμονή σας στην πανέμορφη Καλαμάτα άνετη και απροβλημάτιστη.